Informatička edukacija

Naša osnovna edukacija usmjerena je na osnovno korištenje računala unutar operativnog sustava Windows. Naučiti ćemo Vas kako izrađivati dokumente Microsoft Word (sastavljati dokumente i dopise, numerirati stranice, manipulirati tablicama). Upoznati Vas osnovama rada u tabličnom kalkulatoru Excel (izrada tablica, formatiranje ćelija, matematičke funkcije, manipulacija dobivenih rezultata). Upoznati ćemo Vas i s tehnikama pretraživanja interneta i korištenja informacija koje pronalazimo na web-stranicama (spremanje slika, tekstova, datoteka). Naučiti ćemo Vas i slanje i primanje elektroničke pošte (e-mail).

Edukacija potrebna za Vaš rad moguća je i iz svih drugih informatičkih područja sukladno dogovoru.

Sve iz naše ponude možete pohađati i kroz individualnu nastavu.

Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postignići željeni cilj!

Individualna nastava

  • Brže usvajanje gradiva

  • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja

  • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s vašim ciljevima

  • Maksimalna fleksibilnost termina

  • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)

Kreirajmo zajedno edukaciju prilagođenu vašim potrebama!

Grupna nastava

Grupna nastava organizira se u mjestu odakle su polaznici (moguća organizacija i u sjedištu obrta). Za izvođenje nastave potreban je minimalan broj od 5 polaznika. Svi materijali i informatička oprema potrebna za izvođenje nastave osiguravaju se sukladno dogovoru i mogućnostima.

Prednost grupne nastave je izmjena iskustava i niža cijena iste.

Kako započeti edukaciju?

Individualna edukacija

Preporučavamo Vam da nam se javite i da organiziramo neobavezni susret s predavačem. Nakon što se upoznate, zajedno ćete se dogovoriti o modelu edukacije koji bi najbolje odgovarao Vašem trenutačnom znanju i ciljevima.

Grupna edukacija

Formiranje grupe svih razina moguća su tijekom cijele godine, zato nikad nije kasno da se javite. Ukoliko postoji interes više Vas ili mislite da bi istu bilo moguće organizirati u vašem području javite nam se. Za više informacija obrati nam se mailom, telefonom ili nas osobno posjetite uz prethodnu najavu.

Cjenik edukacija:

Cjenik posebnih edukacija

Cjenik seminara