(+385) 98 808-792 info@drontim.hr

Tko smo i što radimo

DRONTIM je obrt za uslužne djelatnosti registriran za snimanje bespilotnim letjelicama iz zraka i pružanje informatičke edukacije.
Sjedište nam je u Slavoniji, ali pružamo usluge bespilotnim letjelicama u svim dijelovima Hrvatske te s našom partnerskom mrežom tvrtki i njihovim svjetski poznatim rješenjima pružamo stručnu i profesionalnu uslugu našim klijentima.
Uzevši od početka kvalitetu i sigurnost kao osnovu naše usluge, osiguravamo uspješno i sigurno izvršenje operacija u izazovnim okruženjima naših klijenata.

DRONTIM je jedan od rijetkih pružatelja usluga snimanja, procesuiranja snimaka i analize. Nudimo vrhunska rješenja za snimanje iz zraka bespilotnim letjelicama, inspekcije na bazi snimaka bespilotnih letjelica, obradu podataka iz dobivenih mapa i analizu. S ponosom pružamo neusporediva rješenja i usluge za industrije poput poljoprivrede, graditeljstva, komunalnih usluga, kamenoloma, nafte i plina, među ostalim.

Naša ciljana skupina su poduzetnici koji imaju potrebu za sve većom količinom korisnih informacija za uspješno poslovanje. Isto tako ciljamo na one gospodarstvenike koji još uvijek nisu prepoznali prednosti korištenja bespilotnih letjelica u svom poslovanju. Isto tako možemo pomoći i onim gospodarskim subjektima koji još uvijek nisu krenuli s primjenom navedenih tehnologija a žele to raditi samostalno unutar svoje organizacije, te im možemo u prvom dijelu pružiti punu uslugu da se uvjere u prednosti iste, a nakon toga biti savjetnici u uvođenju novih sustava i procedura u svoju organizaciju.