(+385) 98 808-792 info@drontim.hr

PODRUČJA PRIMJENE

Precizna poljoprivreda

Razvijte svoju poslovnu operaciju i iskoristite usluge koje DRONTIM nudi poljoprivrednim klijentima kako bi im pomogli u povećanju prinosa i nižim troškovima proizvodnje i rizicima. Istražite svoje gospodarstvo iz zraka i iskoristite analitičke rezultate za poboljšanje poljoprivrednih rezultata.

Nadzor imovine

Naša usluga omogućava Vašem poslovanju da ostane produktivno, dok mi izvršavamo inspekcije imovine iz zraka Vi možete stručno pristupiti problemima ili popravcima koji trebaju biti napravljeni.

 

Mapiranje i izmjere

Bespilotne letjelice su najsnažniji alati za sigurno i učinkovito snimanje detaljnih prostornih podataka. Koristimo vrhunski softver koji generira informativne i korisne alate za planiranje kao što su 2D i 3D mape, ortofoto, visinske mape i još mnogo toga.

Fotografija i video

Koristeći najnovije vodeće platforme za fotografiju i filmove, možemo profesionalno snimiti vaš projekt u videozapisima visoke kakvoće od 4K HD ili Vam pružiti fotografije visoke rezolucije.

Nekretnine

Tehnologija bespilotnih letjelica također omogućava potencijalnim kupcima da se bave interaktivnim vizualnim elementima, a naša zračna usluga će pružiti jedinstvene perspektive koje će predstaviti vaše objekte u najboljem svjetlu i omogućiti ljudima da lakše iskažu arhitektonske izmjene koje žele napraviti.

Specijalizirane operacije

Ako imate na umu prilagođeni posao, naši iskusni operatori kvalificirani za tu vrstu posla će vas voditi kroz personalizirani proces konzultacija. Time ćemo otkriti vaše jedinstvene potrebe i isporučiti strategiju za izvršavanje vašeg problema s vrhunskom preciznošću i profesionalnošću.