(+385) 98 808-792 info@drontim.hr

Snimanje iz zraka

DRONTIM, ima razvijenu uslugu snimanja iz zraka za klijente koju obavlja s stručnim operatorima i najsuvremenijim letjelicama. Ovu uslugu pružamo klijentima koji zahtijevaju pravodobne i prethodno gotovo neizvodive usluge koje se sada obavljaju pomoću bespilotnih letjelica kojima upravljaju profesionalni piloti.

Procesuiranje podataka

Fotogrametrija i daljinska istraživanja su vještina, znanost i tehnologija dobivanja pouzdanih kvantitativnih informacija o fizičkim objektima na Zemlji i okolišu, procesom zabilježbe, mjerenja, analiziranja i interpretacije fotografskih snimaka i scena elektromagnetskog zračenja dobivenih senzorskim sustavima. Fotogrametrija je stara koliko i moderna fotografija, te datira još od sredine devetnaestog stoljeća.

Trening i savjetovanje

Nemojte da Vas u korištenju naprednih tehnologija zaustavi strah od novoga i nepoznatog. Uz naš stručni tim i naše savjetovanje tvrtke su lakše prihvatile i integrirale ovu naprednu tehnologiju u svoje poslovanje.

Informatička edukacija

Naša osnovna edukacija usmjerena je na osnovno korištenje računala unutar operativnog sustava Windows. Upoznati ćemo Vas i s tehnikama pretraživanja interneta i korištenja informacija koje pronalazimo na web-stranicama (spremanje slika, tekstova, datoteka). Naučiti ćemo Vas i slanje i primanje elektroničke pošte (e-mail).