(+385) 98 808-792 info@drontim.hr

Mapiranje i izmjere

Ako trebate provesti snimanje iz zraka, neka stručnjaci i operatori DRONTIM-a obavljaju posao za vas.

Tehnologija

Naši rukovatelji bespilotnim zrakoplovima mogu prikupiti točne i ažurirane podatke koji pružaju neusporedive vizualne uvide i pružaju Vašem poslovanju nevjerojatno ekonomičan način detaljnog mapiranja i izmjere.

VRHUNSKI SOFTWARE

Bespilotne letjelice su najsnažniji alati za sigurno i učinkovito snimanje detaljnih prostornih podataka. Koristimo vrhunski softver koji generira informativne i korisne alate za planiranje kao što su 2D i 3D mape, ortofoto, visinske mape i još mnogo toga.

CCAA CERTIFICIRANI

Naši rukovatelji su certificirani operateri i stručnjaci za snimanje slika visoke rezolucije i snimanja s velikom preciznošću. To korisnicima omogućuje detaljne procjene, planove za bolju operativnu učinkovitost i reagiranje na kritične situacije kada je to potrebno.

Iskusni tim

Svaki član tima u DRONTIM-u je iskusan i strastveni u svezi bespilotnih letjelica, a naši operateri za mapiranje iz zraka predani su pružanju izvrsnosti. Nazovite nas još danas.

Naš tim profesionalaca i stručnjaka može pružiti tehnološki utemeljena rješenja za projekte svih veličina širom Hrvatske. Naša tvrtka nastavlja postavljati visoke granice u stvaranju jedinstvenih rješenja i procesa za sve usluge i resurse koje isporučujemo, jer težimo stvaranju dugoročnih poslovnih partnerstava.