(+385) 98 808-792 info@drontim.hr

Nekretnine

U konkurentnom tržištu nekretnina, važno je imati prednost i mogućnost predstavljanja Vaših nekretnina na najinovativniji vizualni način. 

CCAA CERTIFICIRANI

DRONTIM pruža najvišu konkurentsku prednost pružajući Vam našu superiornu seriju videozapisa i fotografija. Dok se Vi usredotočujete na marketing i prodaju svojih nekretnina, naši iskusni tim predstavit će svaku impresivnu osobinu imovine potencijalnim kupcima koja se ne može postići tradicionalnom fotografijom.

KORIŠTENJE VRHUNSKE TEHNOLOGIJE

Naš asortiman vrhunskih bespilotnih letjelica koristimo za snimanje i dobivanje vrhunskih rezultata i potpunijeg pregleda vaše nekretnine, njezine lokacije i pogleda okoline.

JEDINSTVENA PERSPEKTIVA

Tehnologija bespilotnih letjelica također omogućava potencijalnim kupcima da se bave interaktivnim vizualnim elementima, a naša zračna usluga će pružiti jedinstvene perspektive koje će predstaviti vaše objekte u najboljem svjetlu i omogućiti ljudima da lakše iskažu arhitektonske izmjene koje žele napraviti.

ISKUSNI TIM

Naši članovi tima poznati su po svojoj neusporedivoj personaliziranoj usluzi, pa ako želite da izradimo besprijekorne videozapise i fotografske prikaze vaših nekretnina, molimo Vas da već danas razgovarate s nama.
Naš tim profesionalaca i stručnjaka može pružiti tehnološki utemeljena rješenja za projekte svih veličina širom Hrvatske. Naša tvrtka nastavlja postavljati visoke granice u stvaranju jedinstvenih rješenja i procesa za sve usluge i resurse koje isporučujemo, jer težimo stvaranju dugoročnih poslovnih partnerstava.