(+385) 98 808-792 info@drontim.hr

Specijalizirane operacije

Kao pružatelj usluga snimanja iz zraka, DRONTIM ima resurse i znanje kako bi pružio prilagođena rješenja za sve vrste specijalnih operacija.

RADOVI PO NARUDŽBI

Ako imate na umu prilagođeni posao, naši iskusni operatori kvalificirani za tu vrstu posla će vas voditi kroz personalizirani proces konzultacija. Time ćemo otkriti vaše jedinstvene potrebe i isporučiti strategiju za izvršavanje vašeg problema s vrhunskom preciznošću i profesionalnošću.

KORIŠTENJE VRHUNSKE TEHNOLOGIJE

Dok većina davatelja usluge imaju sposobnost da daju visoku kvalitetu fotografije ili videozapisa, mi možemo stvoriti rješenje koje odgovara vašim jedinstvenim zahtjevima. Ograničili ste se samo na vašu maštu, pa s nama razgovarajte na 098 808 792 o tome kako možemo izvršiti vašu specijaliziranu operaciju s našom stručnosti i vrhunskom tehnologijom.
Naš tim profesionalaca i stručnjaka može pružiti tehnološki utemeljena rješenja za projekte svih veličina širom Hrvatske. Naša tvrtka nastavlja postavljati visoke granice u stvaranju jedinstvenih rješenja i procesa za sve usluge i resurse koje isporučujemo, jer težimo stvaranju dugoročnih poslovnih partnerstava.