(+385) 98 808-792 info@drontim.hr

Informatička edukacija

Prilagodi nastavu svojim potrebama i mnogo brže postigni željeni cilj!

Tehnologija

Naša osnovna edukacija usmjerena je na osnovno korištenje računala unutar operativnog sustava Windows. Naučiti ćemo Vas kako izrađivati dokumente Microsoft Word (sastavljati dokumente i dopise, numerirati stranice, manipulirati tablicama). Upoznati Vas osnovama rada u tabličnom kalkulatoru Excel (izrada tablica, formatiranje ćelija, matematičke funkcije, manipulacija dobivenih rezultata). Upoznati ćemo Vas i s tehnikama pretraživanja interneta i korištenja informacija koje pronalazimo na web-stranicama (spremanje slika, tekstova, datoteka). Naučiti ćemo Vas i slanje i primanje elektroničke pošte (e-mail).

Korisnici

Korisnici naših usluga

Grupna nastava organizira se u mjestu odakle su polaznici (moguća organizacija i u sjedištu obrta). Za izvođenje nastave potreban je minimalan broj od 5 polaznika. Svi materijali i informatička oprema potrebna za izvođenje nastave osiguravaju se sukladno dogovoru i mogućnostima.

Prednost grupne nastave je izmjena iskustava i niža cijena iste.

Pristupačnost

INDIVIDUALNA EDUKACIJA

Preporučavamo Vam da nam se javite i da organiziramo neobavezni susret s predavačem. Nakon što se upoznate, zajedno ćete se dogovoriti o modelu edukacije koji bi najbolje odgovarao Vašem trenutačnom znanju i ciljevima.

GRUPNA EDUKACIJA

Formiranje grupe svih razina moguća su tijekom cijele godine, zato nikad nije kasno da se javite. Ukoliko postoji interes više Vas ili mislite da bi istu bilo moguće organizirati u vašem području javite nam se. Za više informacija obrati nam se mailom, telefonom ili nas osobno posjetite uz prethodnu najavu.

Prednosti

  • Brže usvajanje gradiva

  • Nema ograničenja u broju sati i brzini napredovanja

  • Potpuna usklađenost sadržaja predavanja s vašim ciljevima

  • Maksimalna fleksibilnost termina

  • Mogućnost otkazivanja dogovorenog termina zbog izvanrednih obveza (do 24 sata ranije bez naknade)

Naš tim profesionalaca i stručnjaka može pružiti tehnološki utemeljena rješenja za projekte svih veličina širom Hrvatske. Naša tvrtka nastavlja postavljati visoke granice u stvaranju jedinstvenih rješenja i procesa za sve usluge i resurse koje isporučujemo, jer težimo stvaranju dugoročnih poslovnih partnerstava.