(+385) 98 808-792 info@drontim.hr

Trening/savjetovanja

DRONTIM ima razvijenu uslugu snimanja iz zraka za klijente koju obavlja s stručnim operatorima i najsuvremenijim letjelicama.

Edukacija

Svojim dugogodišnjim iskustvom u području bespilotnih letjelica stekli smo neprocjenjivo iskustvo, te smo se i sami educirali tijekom proteklih godina. Pružamo usluge savjetovanja i treninga u području sigurnog korištenja bespilotnih letjelica, upoznavanje sa zakonskim okvirom RH i EU, trening za primjenu u svim gospodarskim područjima. Nudimo i inicijalne treninge iz korištenja programskih alata i opreme za područje fotoganometrije i GIS sustava.

Nemojte da Vas u korištenju naprednih tehnologija zaustavi strah od novoga i nepoznatog. Uz naš stručni tim i naše savjetovanje tvrtke su lakše prihvatile i integrirale ovu naprednu tehnologiju u svoje poslovanje.

Široka primjena

Mnogi naši klijenti već imaju koristi od stručnosti DRONTIM-a, uključujući rudarstvo, poljoprivreda, mapiranje i geodezija, nadzor imovine itd. DRONTIM-ov inovativni pristup i razvoj sposobnosti omogućava tim klijentima da svoje prethodno teške, skupe (a ponekad i nemoguće) radne akcije postanu moguće, uspješne i troškovno učinkovite.

Dizajn plana leta

Dron leti ucrtanim putem

Prikupljamo podatke

Procesuiramo i analiziramo podatke

Dostavljamo podatke

Naš tim profesionalaca i stručnjaka može pružiti tehnološki utemeljena rješenja za projekte svih veličina širom Hrvatske. Naša tvrtka nastavlja postavljati visoke granice u stvaranju jedinstvenih rješenja i procesa za sve usluge i resurse koje isporučujemo, jer težimo stvaranju dugoročnih poslovnih partnerstava.